sterk aan ons zij in de bouw

Rolex Service in Rotterdam op Maat

Rolex-Service in Rotterdam
Bij GK Watches bieden onze ervaren en geaccrediteerde experts uitstekende Rolex-reparatie en -onderhoud vanuit onze Central werkplaats in Rotterdam.

Ons volledig uitgeruste Rolex-servicecentrum biedt een snelle, betrouwbare en betaalbare reparatie- en restauratieservice. U ontvangt een gratis schatting van Rolex-reparatiekosten en de benodigde tijd voordat u akkoord gaat met onze service. We gebruiken altijd originele Rolex-onderdelen voor uw horloge tijdens het reparatieproces om de waarde en integriteit van het uurwerk te waarborgen. Elk Rolex-horloge verlaat onze werkplaats in perfecte staat en een jaar garantie voor uw gemoedsrust.

We bieden alle Rolex-reparatie- en restauratieservices
Onze gecertificeerde experts bieden alle soorten Rolex-bewakingsdiensten vanuit ons ultramoderne servicecentrum in Londen. Hier is een lijst met enkele services die we elke dag bieden voor de Rolex-eigenaren:

Rolex Full Service – we strippen de uurwerk beweging volledig en reinigen olie en vuil met behulp van geavanceerde machines – en assembleer, smeer, regel, herbehuizing en test de waterdruk.
Rolex gedeeltelijke service – De horlogekast wordt licht schoongemaakt. De batterij wordt vervangen en de waterdruk getest (waar nodig).
Rolex GkWatches – Wij bieden een uitstekende dial restauratieservice. De draaiknop wordt verwijderd en zo dicht mogelijk bij het origineel hersteld. Als u een andere wijzer plaatkleur wenst, kan dit ook worden bereikt.  Duurt meestal ongeveer 2-3 weken.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Rolex

https://gkwatches.com/nl/inkoop-verkopen-horloges/